Rol maskeerpapier

    Levertijd:uit voorraad!
Bestel
  • Beschrijving

Maskeerpapier, rolbreedte 37,5 CM met 300 M lengte op de rol. Afplakpapier of maskeerpapier als voorbereiding voor uw schildersklus.

Maskeerpapier.

Maskeerpapier is een sterke kraft-papiersoort ( 50 grs) welke gebruikt wordt om oppervlakten te beschermen tijdens het schilderen of spuiten. Andere naam voor het maskeerpapier is daarom ook wel afplakpapier. Wij leveren een praktische rol maskeerpapier in een breedte van 37,5 cm met maar liefst 300 M lengte op de rol.

Rol maskeerpapier kopen ?

Een rol goede maskeerpapier is onmisbaar bij de voorbereidingen voor uw schilder of spuitklus. U gebruikt dit papier voor het afdekken van objecten en oppervlakten welke niet onder de verf mogen komen. Het afplakpapier is soepel en neemt prima de vorm aan van de te beschermen objecten. Deze sterke papiersoort is soepel, maar scheurt juist niet snel in. Kleur van het papier is karton bruin. Het maskeerpapier is een 100% zuivere kraftpapier welke de eigenschap heeft om verf of lak wel te hechten, maar niet door te laten. Hierdoor kent dit afplakpapier niet alleen een toepassing binnenshuis door schilders, maar wordt het ook veel gebruikt bij auto schadeherstel bedrijven en spuiterijen.

Maskeerpapier nodig voor afplakken ?

Bestel eenvoudig hier online uw rol maskeerpapier. Uit voorraad verzonden.

Rolbreedte 37.5 cm met 300 M lengte op de rol. Rol is voorzien van kunststof houders (klos) om de rol gemakkelijk in een houder te hangen voor af te rollen. Sterk maskeerpapier voor al uw afplakwerk.

Rollen handmaskeerpapier worden veel gebruikt door schilders, stucadoors en in de autoschadeherstel branche. Nu voor u als particuliere gebruiker de beschikking over professionele rollen kraftpapier.