extra zware stucloper (2)_00_

Extra zware stucloper

Extra zware stucloper van maar liefst 340 grams karton / m2. Het dikste stucloper karton in de markt.

Onze extra, zware stucloper is een product gemaakt voor een optimale, degelijke bescherming van trappen en vloeren vooral ook voor langdurig gebruik. Wij hebben steeds voldoende voorraad en meerdere soorten stucloper in ons assortiment en dit aan de beste prijs / kwaliteit.

Stucloper / tetrakarton is een product gemaakt van de sterke papiersoort Kraft in combinatie met op beide zijden een PE kunststof laag, hierdoor 100% waterafstotend. De Stucloper / tetrakarton is waterafstotend en beschermt de ondergrond optimaal. Door de uitstekende vochtbestendigheid en stootvastheid, zijn de positieve eigenschappen van de standaard beschermingsproducten zoals karton, bouwfolie en tapijt samengevoegd in één: stucloper / protectiekarton / tetrakarton

De extra zware stucloper / tetrakarton leent zich bij uitstek voor de langdurige bescherming van uw vloeren tijdens verbouwings werkzaamheden. Protectiekarton is onmisbaar tijdens verbouwingswerken of schilderwerken. Meerdere soorten stucloper op voorraad, dus u kan kiezen welk protectiekarton of stucloper het beste past voor uw toepassing.

Vanaf

Extra zware stucloper