puinzakken_ldpe

Puinzakken

Puinzakken tegen de scherpste prijzen.

Puinzakken.

Puinzakken erg handig voor al uw afval tijdens uw kluswerkzaamheden en verhuizing. Voor - tijdens en na uw verhuizing heeft u meestal veel klusafval. De afvalcontainer van de gemeente zit vaak binnen mum van tijd vol. Een ritje naar de milieustraat van de gemeente is vaak niet te voorkomen. Niets is dan zo vervelend om uw afval los te moeten vervoeren. Kies daarom sterke puinzakken.

Puinzakken zijn hele sterke, dikke foliezakken en geschikt voor zwaarder afval zelfs met scherpere, uitstekende delen. U kunt denken aan puin, steen, hout en dergelijke. Onze puinzakken zijn gemaakt van een dikke 100 micron folie. Ter vergelijking dit is meer dan 15x keer zo dik als huishoudfolie. Dus geen gedoe met zakken die kapot scheuren. Kies voor goede dikke puinzakken van stucloper-online.nl

Ruime keuze.

Puinzakken erg handig voor al uw afval tijdens uw kluswerkzaamheden en verhuizing. Voor - tijdens en na uw verhuizing heeft u meestal veel klusafval. De afvalcontainer van de gemeente zit vaak binnen mum van tijd vol. Een ritje naar de milieustraat van de gemeente is vaak niet te voorkomen. Niets is dan zo vervelend om uw afval los te moeten vervoeren. Kies daarom sterke puinzakken. Puinzakken zijn hele sterke, dikke foliezakken en geschikt voor zwaarder afval zelfs met scherpere, uitstekende delen. U kunt denken aan puin, steen, hout en dergelijke. Onze puinzakken zijn gemaakt van een dikke 100 micron folie. Ter vergelijking dit is meer dan 15x keer zo dik als huishoudfolie. Dus geen gedoe met zakken die kapot scheuren.

Sterke puinzakken kopen natuurlijk bij stucloper-online.nl. Uit voorraad als volgt bij ons te bestellen.

  • Puinzakken klein; 60 * 80 cm = ca. 50 liter.
  • Puinzakken groot; 80 * 120 cm = ca. 100 liter.
  • Polyprop zak versterkt met folie binnenzak; 60 * 105 cm = ca. 65 liter = hergebruik afval zak.
puinzakken_ldpe

Puinzakken

Puinzakken onmisbaar bij elke klus. Kies voor onze sterke LDPE puinzakken. Sterke afvalzakken in de maat 60 * 80 cm in een 150 micron dikte! Extra sterk.

Per set van 10 stuks puinzakken

Vanaf 10 stuks te bestellen
!

Puinzakken groot

Puinzakken groot formaat. Sterke LDPE 100 micron ikke afvalzakken. Onmisbaar bij elke klus en/of verhuizing.

Maat 80 * 120 cm. Reeds vanaf 10 stuks te bestellen

Sterke 100 micron puinzak
!
puinzakken_polypropyleen

Polypropyleen afvalzak

Polypropyleen afvalzak met folie binnenzak voor als u een echt super sterke afvalzak zoekt. Prima voor meermalig gebruik! In de maat 100 * 70 cm.

Per 10 stuks polypropyleenzakken.

Voor hergebruik
!